Hívjon minket bizalommal
Telefonszámunk 14 éve változatlan
Ismerje meg autója műszaki állapotát
Érezze magát biztonságban vezetés közben…
… ahogyan több száz elégedett ügyfelünk teszi Önhöz hasonlóan

JAVÍTÁSAINK

Cégünk vállalja, hogy gépjárműjének vagy kistehetgépjárműjének átvizsgálásával szaktanácsadást szolgáltat Önnek, akár vizsgáztatás, akár hosszabb utak megtétele előtt. Az esetleges problémák megoldását igen rövid időn belül kivitelezzük.

Az Ön igénye szerint gyári, illetve utángyártott alkatrészeket is egyaránt beszerelünk. Vállaljuk azon alkatrészek beszerelését is, melyeket ügyfeleink hoznak. Feltétel, hogy a hozott alkatrészek sérülésmentes állapotban legyenek, ellenben Cégünk garanciát nem vállalhat a gépjárműjére.

A Degál Bt. várja Cégek jelentkezését is szerződéses, illetve alkalmi – szerződés nélküli – javításokkal.

Futómű javításaink


Szervizünkben vállaljuk személy és kistehergépjárművek első, hátsó futóműjének átvizsgálását, hibamegállapítását és hibajavítását. A hibajavításhoz szükséges alkatrészeket, igényelheti utángyártott és eredeti formában is. Bővebb információért, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az elérhetőségek menüpontban megtalálhatja címünket és telefonszámainkat is.

Fék javításaink

Szervizünkben vállaljuk személy és kistehergépjárművek első illetve hátsó fékjeinek átvizsgálását, hibamegállapítását és hibajavítását. A hibajavításhoz szükséges alkatrészeket, igényelheti utángyártott és eredeti formában is. Bővebb információért, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az elérhetőségek menüpontban megtalálhatja címünket és telefonszámainkat is.

Vezérlések javítása


Szervizünkben vállaljuk személy és kistehergépjárművek vezérlésének átvizsgálását, hibamegállapítását és hibajavítását. A hibajavításhoz szükséges alkatrészeket, igényelheti utángyártott és eredeti formában is. A vezérműszijjak és láncok cseréjét igen rövid időn belül kivitelezük. Bővebb információért, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az elérhetőségek menüpontban megtalálhatja címünket és telefonszámainkat is.

Hívjon minket bizalommal
Telefonszámunk 14 éve változatlan
Ismerje meg autója műszaki állapotát
Érezze magát biztonságban vezetés közben…
… ahogyan több száz elégedett ügyfelünk teszi Önhöz hasonlóan

Kipufogó rendszerek


Szervizünkben vállaljuk személy és kistehergépjárművek kipufogó rendszerének átvizsgálását, hibamegállapítását és hibajavítását. A hibajavításhoz szükséges alkatrészeket, igényelheti utángyártott és eredeti formában is. Bővebb információért, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az elérhetőségek menüpontban megtalálhatja címünket és telefonszámainkat is.

Olajcsere


Szervizünkben vállaljuk személy és kistehergépjárművek olajszintjének, olajminőségének, olajállapotának ellenörzését. Továbbá vállaljuk gépjárműjének, kistehergépjárműjének olajcseréjét. Forduljon hozzánk bizalommal.

Generátorok javítása


Szervizünkben vállaljuk személy és kistehergépjárművek generátorának átvizsgálását, hibamegállapítását és hibajavítását. A hibajavításhoz szükséges alkatrészeket, igényelheti utángyártott és eredeti formában is. A generátorok cseréjét igen rövid időn belül kivitelezük. Bővebb információért, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az elérhetőségek menüpontban megtalálhatja címünket és telefonszámainkat is.

Önindító javítások


Szervizünkben vállaljuk személy és kistehergépjárművek önindítójának ellenörzését, bemérését, javítását, cserélését. Forduljon hozzánk bizalommal.

Klíma szerelés


Klíma töltés javitás, használattal kapcsolatos tanácsok

Autódiagnosztika


Autódiagnosztikai műszerek OBD OBD2 EOBD rendszerekhez Hibakód olvasó diagnosztika.

Eredetiség vizsga


Eredetiségvizsgálat igényléséhez hívja a 06 31 788 5328 telefonszámot.